Tuesday, December 24, 2013

Photocards from photobook.com.my!

I was actually about to start my next photobook but suddenly my attention was caught on photocards voucher.

So here we go my 1st photocards. HARGA RM15. Dapat 35 keping..saiznya macam comel jer..macam kecik jer..eheheh





Btw, Photocards from photobook.com.my comes in 3 sizes. 

Ok tinggal bape hari je lagi kita nk maauk ke tahun baru. So semak2 la yer apa yg patut dibuat. Aku udah settelkan last2 minute ni:
1) Masukkan duit SSPN kat 4 org anak utk tax exception 
2) Kumpulkan semua duit syiling yg dah berlambak kat rumah & deposit dlm akaun. Owh baru ku tahu rupanya bole je masukkan duit syiling dlm akaun ehehe

Yang aku nak settlekan on 31hb dec adalah:
1) Buat appointment rawatan gigi
2) Buat & hantar surat rayuan haji ( sekali lagi) sesungguhnya kita hanya berusaha Allah juga yg menentukan.

Till we meet again in 2014! Adioss

4 comments:

Zuraimah Ismail said... Reply To This Comment

Menarik!!! Leh buat bookmark... :)

Smiley said... Reply To This Comment

hehe..kecik je kak..gatai nak buat

Aifa Nadhirah said... Reply To This Comment

salam, nk tnya, photocard ni, nk buat mcm mne? akak print sendiri ke photobook.com.my yg printkan dlm bentuk photocard? :)

Farra Da Smiley said... Reply To This Comment

aifa, memula downoad dulu software dr website photobook.com.my..then buat sendiri photocards..then bayar n upload..die pos ke kita..