Sunday, December 8, 2013

Original perfume murah

Assalam..nak kongsi sket info ni. Kalau uols nk beli original perfume yg murah boleh beli dr Teratak Wangi.

Kami first time beli last week walau pon dah tau lama kewujudannya. Masa tu tade keperluan lg meaning perfume lom abes lg. Teratak wangi ni jual secara online dan jugak ada kedai di Tesco Selayang.

Harga mmg terbaik! Customer service pon bagus.

Ni die perfume kami beli...kami beli kat kedai. Siap dapat 2 miniature perfume boleh pilih apa yg kite suke..and I choose Roxy penangan adik aku yg suke brand Roxy hihi


Aku tetap beli perfume yg sama..iaitu Paris Hilton heirs..sbb pening nk pilih byk sgt choice..idung pon dh konfius. Hubby pilih Burberry.

No comments: