Friday, July 19, 2013

I'm a T'way Airlines member!

Assalamualaikum..salam Ramadhan yg ke-10.

Seperti percutian2 bajet sebelum ini juga, as usual aku mmg akan sign up utk jadi member. Contoh utk percutian ke Gold Coast, aku sign up as member MyFun sebabnya kita nak grab tix murah2..asal ada promo je cepat2 grab.

Dan hari ni as preparation to go Jeju Island [yeay excited!] I've become the member of T'way Airlines. Tak susah pon..ikut guidelines dr blog BudgetTravel2Korea.


Yeay dah jadi member! terus leh login

Klik "Translate" kat atas Google Chrome tu ya! TQ la Yati soh aku klik..aku dah prasan memula tu tapi malas klik. heheheeee



Next nak jadi member JejuAir pulak. Sama cam kat atas, klik "Translate"

Sekarang tengah layan citer Korea RoofTop Prince hikss...tp tgk sket2 je sbb bulan Ramadhan kan ;) tgk kat TV9 aja

No comments: