Monday, January 7, 2013

Harapan...

Surat Rayuan pertama untuk ke tanah suci telah kami hantar ke pihak Tabung Haji di tingkat 30 Menara TH pada hari Rabu lepas. Besarlah harapan kami utk menunaikan rukun Islam ke lima itu pada tahun ini.

Telah kami nyatakan sebab-sebab untuk ke tanah suci seperti berikut:

  • Menemani ibu bapa mertua yg kali pertama ke tanah suci menunaikan haji
  • Ayah tidak berapa sihat dan perlu ditemani 
  • Kewangan telah mencukupi
Keputusan rayuan hanya boleh diketahui pada bulan Jun ini...yer kami tahu betapa ramainya orang sedang menunggu giliran haji..walaupun peluang agak tipis, kami mahu berusaha....kepadaNYA kami serahkan segalanya. Ok next kene daftar kursus haji. 

Selain Haji dan Umrah, my next wish lists are  [ thanks to Google picture]

TURKEY


SOUTH KOREA


NEW ZEALAND

Memang tinggi kosnya...sebab kita anak pon dah 4 ...takpe la..angan2 dulu sebab angan2 tu free jer..sambil tu mengumpul dana & hidup berjimat cermat hehehe..

Korang teringin nak gi mana? 

6 comments:

Marlina Mohtar said... Reply To This Comment

semoga rayuan akak diluluskan..aameenn =)

doakan kami juga dapat jejakkan kaki ke sana ya...

Ina Hashim said... Reply To This Comment

moga impian jadi kenyataan :D

Smiley said... Reply To This Comment

tq Marlina & kak Ina :)

Tyha said... Reply To This Comment

nak gi mekah yang utama...second nak pi korea...;)

ieka said... Reply To This Comment

farrah
semoga dipermudahkan.

mertua fara giliran tahun ni? kalau mengiringi mungkin ada harapan sedikit :-)

samalah kita.. tempat2 nak pergi tu.. tapi list no satu south korea sbb nak lawat kawan kat sana.. nak gi sendiri je kot kekek nak jimat punya pasal.. ok jom simpan duit..

Smiley said... Reply To This Comment

Ieka, giliran mereka lagi lambat dr kami..kami 2018..depa 2024...kami usaha je la & tawakal pd allah

jom korea ika! heeee