Thursday, November 1, 2012

Aidiladha 2012

Alhamdulillah tercapai hajat buat majlis makan-makan sempena raya haji. Dari raya puasa haritu lagi dah dok plan nak buat makan-makan ajak rakan-rakan rapat especially Geng Luncheon & BFF SAMER. Since both kroni kata raya haji ni majoriti raya kat KL jer..so kita pon buat la majlis ala kadar. Jemput jugak rakan-rakan pejabat yg tak balik kg. Kebetulan ramai pulak yg jatuh sakit yer ..so x hadir..takpe la tade rezeki..

Kami pon alkisahnya, start Jumaat tengah malam sabtu tetiba saya, Muaz & Maher dedar dan start sakit tekak. Without fail every 6 hours makan panadol. Tak syiok plak nak cancel sebab laksa dah order.dah ngajak orang sungguh2...so kite ON ajek! :)

Menunya adalah..all home made kecuali 1 je:

  • 4 biji kek: Devil's Oreo Choc Cake, RV,
  • Agar-agar kemenyan: Yati yg suggest
  • Laksa ( order)
  • Soto
  • Baked Pasta

2 layers Devil's Oreo Cake

Walnut DCBB

2 layers Red Velvet Cake

Marble Cheesecake

Agar-agar kemenyan less sugar hehe


Terima kasih yg tidak terhingga kepada rakan-rakan yang menghadiri jamuan kite yer..beberapa kenalan SMS tak dapat hadir kerana tidak sihat dan jugak jem teruk....takpe la yer..maybe rezeki tahun lain pulak..tapi cam biasa la tak dapat tangkap gambar all guests like Kak Su & Dura ( sepupuku) yg sampai dan balik awal..gambar bos pon tak sempat snap..

Jom layan gambar tetamuku..hihi

Zarid, Aini, Yati, Azrin

Kak Amy & si tembam Emir!.ish gambo goyang 

Family Pn Ana

Hani, Semah, Aida

Ina, Yana, Yani...missing here is the rest of FARRYNNA--> Apid, Rina, Ogy..sobsob..sdey tauu
F-Farra
A-Adriyani
R-Rafidah
R-Rina
Y-Yana
N-Nazihah aka Ogy
N-Nadzimah
A-Azlina
hihi..kelakar tak korang? kami dulu ada nama gabungan lagi..hikhik..
Huby kata poyo..argh sukati aa! :p

Iswandi & Wati family

Adik junior manes, Nur Atikah

Geng SAMER jugak..Jaja

Adik Manis geng lunchoen hehhe..Zu & Din sekeluarga

Alhamdulillah...jgn serik yer datang umah kite..tahun dpn panjang umur kita buat lagi..

6 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

X serik. Suke adelah. Taun dpn suggest umah semah la plak. Penah gi skali je kot

Atah Rashid said... Reply To This Comment

Wah Farynna. Teringat zmn SAMER. Klu geng2 mesti nak nama gabungan. Klu batch kite Revila Shafnyka. Ni geng adik Kak Ummi Khalilah kak. Shafnyka tu la gabungan awalan nama. Hehehehe..

Nway tq jmpt kak. Klu jmpt lagi sure smpi sbb nak mkn kek akak lg. Ngeee~~

CT said... Reply To This Comment

wahhh bestnye....eh besar + cantek rumah awak...amik la pics rumah...:)

Smiley said... Reply To This Comment

Yati~ setuju je gi umah Semah! ehhehe

Tikah~ oo ek..agaknya dolu2 mmg kite suke nak letak nama grup kot..

K.CT~ akak..umah kite biasa la..takyah le snap pic..nnti dtg tau umah kite thn dpn

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

memang seronok juga buat makan2 dan bersama2 kawan2

Smiley said... Reply To This Comment

yer sharinginfoz..best2..thn depan jemput yer mai umah kami pulak :)