Friday, August 31, 2012

Salam Aidilfitri

[Sticky post]
For latest entry , please scroll down. TQ :)


{ditulis pada 16 Ogos, jam 6.15pm}
err tade gambar raya 1 family tahun lepas..so tempek gambo ala 'salam perantau' hihi . Insyallah saya cuti raya kali ni agak lama..start hari ni sampai la hari Isnin 2 minggu ke hadapan. Seperti biasa wajib beraya ke Utara nun dengan keluarga pihak suami dan bersambung ngan Holiday Quarter 3/2012. tungguuuu..

Drive bebaik yer..cek dulu kedaan keselamatan kereta anda dan rumah anda.

Untuk kereta, kami dah tukar 2 tayar, bateri kereta dan juga dah mandikan kat kedai tadi. Fuh rate raya cuci kereta naik dr RM12 ke RM15. Layan jer niat sedekah sbb tukang cuci kereta tu pon kata die sambut Aidilfitri.

Sementara untuk rumah, kami beli heavy duty lock....huby soh saya beli..saya beli kan je..yg lama ni macam tak berapa nak kukuh nampaknya..eh eh lagi satu tadi timbang berat dah turun 3kg! best2..patut asik kene tarik2 seluar keatas ehehh..tapi tunggu le..raya 3 hari je can get back the original weight! huh mencabar tuh

Ok la..taleh nak tulih panjang ni..barang2 langsung tak kemas lagi..2 biji kek dah siap dikukus..nak kene frost pulak..eh lauk berbuka pon tak siap lg! * ish2 sempat update blog  tuh!

Selamat Hari Raya

Maaf Zahir Batin 

Kepada semua keluarga, rakan taulan dan rakan blogger

Salam manis dr kami ~Farra, Deman & 4M ( Mus'ab, Mawaddah, Muaz, Maher)

1 comment:

Huszaini Haron said... Reply To This Comment

Selamat hari raya! maaf zahir batin! semoga selamat kembali