Friday, March 23, 2012

Review: Gold Coast Morib resort

Sambungan entry cuti di GCM.

Kolam themepark GCM banyak section walaupun kolamnya agak crowded disebabkan dikelilingi dengan bangunan hotel. Section mainan themepark lebih banyak berbanding TBR PD.  Ada kemudahan sewa locker, pelampung dan kemudahan isi angin dalam pelampung. So tayah le gigih kite meniup.Yang kurengnya ialah tuala tidak disediakan. So kene bawa tuala dr bilik.


Mawaddah try semua section sebab die kan berani except gelongsor paling tinggi. Mus'ab as usual tak try langsung huhu

Jacuzzi , toilet & room. Toiletnya besar ...kalau anak2 mandi dlm jacuzzi, parent leh pantau dr belah dalam je sebab ada tingkap.
Maher & Muaz Jacuzzi moment :)

So overall, disebabkan hotel baru, memang selesa..dah tu harganya pon sangat OK RM200/malam yang kami dapat

6 comments:

aida said... Reply To This Comment

ok menarik menarik, next time boleh hols kat sini

Smiley said... Reply To This Comment

aida, harus lah..bajet hols

-ummu amin- said... Reply To This Comment

Lps baca review farah, terus masuk website gcr nih.. Waa.. Hols hujung thn harga boleh t smp rm120++ jer.. Tapi kena amik yg weekdayslah.. Jom ramai2 booking nak?

Smiley said... Reply To This Comment

ayu, mmg..lg awal book lg murah..kami book 3 wks je awal

y@tipruzz said... Reply To This Comment

geng lunch year-end holiday ade bran??? jom nakkssssss email okie!!!

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

not bad gak harganya RM200