Tuesday, January 3, 2012

Maher dah jalan!

Alhamdulillah, sejak berusia 11 bulan Maher dah mula berjalan. He turned 11 mo last 23 Dec 2011. Mula-mula tu jalan 1-2 tapak je terjatuh..lepas tu naik sket ke 3-4 tapak.

Paling terkini cuti new year lepas, dah jalan hingga 7-8 tapak dan lebih stabil. Alhamdulillah. Baru la semangat sket nak buat besday party Maher 23 Jan 2012 akan datang ni ..Harap-harap maknya tak malas :-)



Maher dah mula berjalan pada usia 11 bulan +, sejibon macam yg no -3 , Muaz. 

Agak-agak..kek ape ek yg sesuai utk Party Maher ni? think!

6 comments:

Atah Rashid said... Reply To This Comment

kite ingat sgt buzday maher. sbb maher sama buzday dgn acik tikah! yeayy! :D

aida said... Reply To This Comment

muka muhammad...!

achik said... Reply To This Comment

sebaya kn anak kite..my little Husna dh laju jln bln 11 aritu..btw besday maher same dgn besday my 1st doter...ingt nk celebrate skali ngan adik dia..dh dua2 bln 1..skali jln hehe...

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

tembon nya maher ni... comel sgt.. kus semangat... berapa kilo ni kak?

Farra said... Reply To This Comment

Aunty tikah, jom2 celebrate sesama tahun ni :)

Aida: sangattt!

Achik : wahh wah jimat belanja awak kan? anak saya sume jauh2 tarikhnya..nak tak nak kene gak buat even kecil2an

Baiti: opss lama dah tak timbang!

Atah Rashid said... Reply To This Comment

boleh... tp mama buat kek yer.. aunty tkah dah lama teringin nak rasa air tgn mama :D