Thursday, October 6, 2011

Roadtrip KL -Hat Yai-Krabi-Kulim-KL


Roadtrip KL-Hat Yai-Krabi-Kulim-KL

Total 787 KM = 11 hours of driving
KL-Hat Yai : 523KM=7 hours driving
Hat Yai – Krabi : 264 KM=4 hours driving

Itinerary:
Day 1: KL-Hat Yai. 1 night stay @ Hat Yai
Day 2: Hat Yai- Krabi. 2 nights stay @ Krabi.
Day 3: Krabi
Day 4: Krabi – Hat Yai / Kulim
Day 5: Back to KL

Main activities:
Island Hopping
Snorkeling

Date: End Dec 2011

Ada brannnn?
Info bout KRABI

10 comments:

Unknown said... Reply To This Comment

kl jadi jgn lupa ambik gambar byk2. kena prektis memfoto from now :D

Hanis said... Reply To This Comment

sakit pinggangggggg....hehehhe

btw menarik tuh...kalau tak terkejar-kejar...buleh stop sesuka hati...hehehe

Kami punya coti2x mesia sampai takat Lumut je tahun nih...hehehe

tapi kalo rajin sesangat naik jugaklah ke penang..alang2x kan...hihihi

y@tipruzz said... Reply To This Comment

Lost world x jd ke? Pepe nnt roger ok

Farra said... Reply To This Comment

unknown, musti2..akan gigih berusaha hihi

hanis, for us yg salu balik kedah ni, setakat penang tu cam balik kg jer..so kali ni nk try challenge lebih sket..lgpon cuti sek, so budak x ponteng sekolah

yati, aku dah cek fully book la sepanjang cuti sek ( masa weekend)...bulan 10 ada le lg...ni aku dah ajak eza skali

Tyha said... Reply To This Comment

Letak kos sekali...hehehehe

aida said... Reply To This Comment

Kalau sampai krabi tu jauh sgt, stop kat haadyai tu ok dah

Ummu Auni said... Reply To This Comment

11 jam, aku pun patah pinggang :P

Farra said... Reply To This Comment

sapa nak ikut sapai hat yai saja..silakan..aku ON! yihaaaaaaaaaaaaa

K. Tyha, ok nnti i share agenda di sana

kaezrin said... Reply To This Comment

we all nk gi last yr last2 bila kira2 semua kami rasa baik beli free tix gi Krabi guna AA..hahahah kijam tak akak cakap cam nih...hahahhaa

i malas nak duduk lama2 dlm keter u ols....hehehehehe

but it is funnnnn

atulhani said... Reply To This Comment

salam.. baru terbaca entry ni,, saya dah dua kali road trip ke Krabi.. memang best.. pergi berdua je dengan hubby. Masa honeymoon, then masa babymoon hihi