Monday, October 17, 2011

Edisi verangan ( tak sudah..)

Disebabkan adik saya ada di UK, saya tgh verangan Kenwood Mixer..sbb di sana lg murah!
Mana lg cun?

SI BAJU MERAH

 OR

SI BAJU PERAK
SPAR MIXER SP-800 sedia ada ni kene jual gamaknya. Kalau tidak, hubby meroyan tgk byk brg kat dapur! hihihihi

aga-agak laku tak? Prestasi sgt sgt bagus. Sesuai utk yg buat business kek di rumah

14 comments:

~ yus ~ said... Reply To This Comment

saya dah lama berkenan dgn si baju merah tu farra...huhu

apa lagi suruh adik belikan satu..hehe

walau dulu pernah 4 thn di UK, tak berkesempatan pun beli masa tu....huhuhuh

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

kenwood kat sana berapa kak? bleh kirim sekali :D

Farra said... Reply To This Comment

Yus, dah lama sgt berkenan, dulu tade ongkos..sekarang ada sket2, cuma kalau beli kat mesia sgt mahal

baiti, semak harga di amazon.uk tq! heee

achik said... Reply To This Comment

farra....kt sane murah ker???bape regenyer??kot btol2 murah leh la kirim..hehe...sy pn verangan benda yg same jgk...yg merahla cantek..

Anonymous said... Reply To This Comment

Kalau nak letgo yg sedia ada, kasi inform dalam blog ya.

-silent reader yang verangan nak 'baking'-

Farra said... Reply To This Comment

achik, maaf tak dapat kot nak membantu kirim mengirim ni..kos pos sama harga ngan barang..amat mahal tauu, melainkan kalau sanggup hihi

silent reader,insyallah jadi..tunggu! hiks

Kasih Kita said... Reply To This Comment

Buat bisnes kek ke akak? hehehe

aida said... Reply To This Comment

farra, kalau kat UK tak silap ada kitchenware lagi canggih... kau cuba check kat argos online / tesco online. brand kenwood ni tak famous sgt kat sana

Farra said... Reply To This Comment

Nana, dulu waktu anak x ramai mmg wat business sket2

Aida, ok tq for the suggestion

Yumna Keyan said... Reply To This Comment

Sis dah jual lom spar mixer tu? Meh jual kat saya mixer tu.. kot ada lg sbb tgk tarikh dah lama hehe

Smiley said... Reply To This Comment

yumna..tak jadi k juall...sayang pulak..sbb kalau buat adunan 2 kali ganda kene guna SPAR :) @Yumna Keyan

Yumna Keyan said... Reply To This Comment

Ooo.. takpe2 sis.. hehe.. sis beli berapa spar tu? Kat mana? Saya mmg nak cari spar sbb prestasi mantop nak2 buat roti..

Farra Da Smiley said... Reply To This Comment

ada jual tau kat kedai2 jual barang kek tu..u tanyer je kat kedai brand spar@Yumna Keyan

Yumna Keyan said... Reply To This Comment

Okeh.. tq fara..