Friday, May 20, 2011

Email tipu..awas!

Awas dgn penipuan Internet!



Klik utk besarkan

5 comments:

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

banyak sangat macam ni kan, macam2 bank yang diaorang gunakan, so hati2. thanks for sharing

eLLe said... Reply To This Comment

hrmm..siap gune emel bank jugak tu..isk boleh tertipu tu..ni emel, kite haritu dpt phone call..lagi berani tipu siap call n ckp dgn kite lagi..so p atm semua..cam hampeh..sib baik clarify dgn call center..isk bahaya..

Tyha said... Reply To This Comment

Sebab tu akak x de online banking sampai sekarang...kes x berapa celik IT, + x caya bila masuk bab2 duit...heheheheh

Ummu Auni said... Reply To This Comment

selalu sangat email cam ni masuk yahoo aku. hari2 ada. kononnya maybank. org nak duit..cehh...tak takt azab neraka la tu

Farra said... Reply To This Comment

K. tyha, awat plak tak caye..ok jek..akak try la..sy dr tahun 2002 start online banking without fail till now..kite kene la berhati2 ..saya beli saham pon online

aini, kat yahoo/gmail etc dah berlambak dr dulu..ni 1st time woo ke email korje huhu