Friday, April 8, 2011

upright freezer murah giler! fiamma warehouse sales

updated! ni die gambo our 1st juicer. yippeee :)
Harga sebenarnyer leh tgk kat HLK


Geram btol tengok barang letrik murah kat fiamma warehouse sales ni!!

Paling geram upright chest freezer yg sama cam kami beli rm680 kat sini hanya rm480! Yg size lg besar rm650 jek! So bf mommies yg nk Freezer, mai la beli kat sini!! 3 hari jer. Lokasinya taman ehsan kepong, kawasan kilang industri.

For me, I bought Juicer stainless steel rm100 only, last unit! Dasat org ramai beli brg, abeh dah vacuum & hair dryer..x dapek den nk rembat. Nxt time kene terpacak jam 9am. Owhh sales 3 dys till Sun kay...
Published with Blogger-droid v1.6.8

10 comments:

-ummu amin- said... Reply To This Comment

amat amat jeles dgn farah.. kalau warehouse sale mesti dekat2 are rumah farra jer..

Farra said... Reply To This Comment

ayu, x la jugak..cam mydear sales tu jauh pulak dr umah kami :)..eh ayu jimat duit lerr gitu

Ina Hashim said... Reply To This Comment

wahhh...bestnyaaaa

Farra said... Reply To This Comment

k. ina, nk guna ni x reti plak! haha..tunggu huby blk koje dulu laa hihi

norfarazilla bt rahmat said... Reply To This Comment

kak mixer ada tak yg sales?tergoda tgk oven tu..

Farra said... Reply To This Comment

Mixer brand elba n faber yg kecik tu ada...x sesuai ngan org yg berniaga cam awak

CT said... Reply To This Comment

menarik...ai nak cari upright freezer gak sbb mine dah bagi kat MIL...hehehehe....tapi jauhnye nak pi sanaaaa......tetiap tahun ada ka?

Anonymous said... Reply To This Comment

Pn Farra, 3 hari tu last bila ek? Ahad lepas ek?

adieja said... Reply To This Comment

sis..

nak tanyer la...sis beli upright freezer tu kat ne yer...sy pun nak simpan EBM jugak ni...dah google..tp mahal2 lah....hope can share..TQ

prolix said... Reply To This Comment

Good information on this blog. Also, it is really nice to listen all your words. Thanks for sharing this.Freezers