Friday, March 4, 2011

Produk kesihatan dan kecantikan yg dipilih adalah:

Jus Kurma~ Dah makan sejak tahun 2010 ketika mengandung. 1/2 sudu besar sehari. Dinikmati juga oleh seisi keluarga terutama anak-anak utk meningkatkan tahap kesihatan mereka. RM35/botol


Habatus Sauda ~ dah amalkan bertahun dulu sejak 2008. Tapi la ni stok dah abeh. RM7/box excluding postage.

Jamu Mak Dara~ 1st time nak try. K. Tyha nak bagi gitu je, sebagai hadiah la kan kak? Tq muahh ;)


Cocoa Collagen~ Dah seminggu lebih baca testimoni kat Internet cam baguih. So nak try jugak. 1st time ni . Paid, waiting the parcel. RM65 including postage


Calcium Tablet~ alkesnya aku x suka minum susu sgt. Tapi Fresh milk suka la. Hak tepung don't like. Lom cari lg ni. Next week leh cari sbb dah abeh pantang

Slimming lotion and Soap Dr Johnson~ 1st day guna. Pergh..sedap woo! My lotion halia tu dah abeh. Yg ni rasanya lg mantop. Panassssssssssssss. ha tgk je packaging die pon dah panas! ekeke. RM38 including postage

Nantikan testimoni yg lebih menyeluruh di depan komputer anda. Berikan sedikit saja waktu untuk aku guna dan nampak kesannya.

Jaga diri hiasi peribadi. Jika dalaman anda cantik dan bersih, pasti ianya akan menyerlahkan lg kecantikan luaran. :D

9 comments:

ummi Tia Zahraa said... Reply To This Comment

Salam, farra..nak tanyer..kat mane nak beli jus kurma tuh?? ramai ckp elok utk mengurangkan mabuk mengandung nih..huhu..btul ker??

ummi Tia Zahraa said... Reply To This Comment

Salam, farra..nak tanyer..kat mane nak beli jus kurma tuh?? ramai ckp elok utk mengurangkan mabuk mengandung nih..huhu..btul ker??

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

cocoa collagen tu bagus.. saya pernah try almost setahun tapi nnt kita calling2 la kebaikannya.. nak ckp kat sini karang ada plak cik anon yg kecoh2. pada hal org share kebaikan :D

Abah Yie & Ummi Na said... Reply To This Comment

wah...bagusnya akak makan semua ni :) ina tak berdisiplin sgt...kdg2 rajin makan, kdg2 tak. tapi skrng ni ostiqomah mkn produk shaklee. cuma tinggal nak cari madu dan susu kambing je

Farra said... Reply To This Comment

Ummi tz, beli kat member ..riena namanya rienz1980@hotmail.com
Maybe btol sbb die kurangkan rasa loya tekak

Baiti, ym aa, ymku online 24hrs hihi

Ummi, harapnya berdisplin ler..owhh shaklee ek..akak kene ngap umur dah masuk 30 :)

rienaz said... Reply To This Comment

As salam... Sudah trbukti JUS KURMA mmg elok utk semua peringkat umur, xkira lah bb baru lahir hingga ke golongan dewasa..

Utk ibu mengandung, Jus kurma nie bukan shj bleh membantu mengatasi mabuk2 tp ianya juga dpt memberikan tenaga pd si ibu & membekalkan khasiat yg cukup pd kandungan kite..

Klu2 ade sbrg pertanyaan @pn nk oder, just email ke rienz1980@hotmail.com ataupn leh tya secara lgsung pd fb saya puteri lilin ye..

Tq farra coz percaya & sokongan berterusan pd produk nie..

-riena

-ummu amin- said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
mahizan said... Reply To This Comment

TQ Farra coz order CCPP dgnku..CCPP ni mmg baik utk wanita berusia 20thn keatas & merupakan produk collagen termurah di pasaran.. untuk sebarang pertanyaan & order sila email ke mahizan@obmsoftware.com..lebih byk set yang diorder lebih byk diskaun yang akan diberikan

Farra said... Reply To This Comment

Riena & mahizan, welkem beb :)