Thursday, March 31, 2011

HTC masuk bengkel

Sejak Jumaat lepas Asar aku dah tak guna handphone, HTC nafsuku. Huhu..ada prob charger port. Hari Selasa lepas dah hantar ke HTC Center. Kos nak repair memula RM470 , lepas tu tup tup katanya boleh turun RM250. whatt?? RM250?? mahal la bagiku. Ye la kosnya sama ngan my BreadMaker dan WaffleMaker tauu..huhu..tp apa boleh buat, kene repair juga. Susah nak call, sms, whatsapp,email,fb and blogging....layannn

Ha, baru tau kos nak menten smartphone ni lg tinggi dr phone biasa! eheheh

Eh eh without HTC, elok juga kurang masa melayari internet :p lebih masa mengajar anak-anak. Jadila home tuition teacher yg sungguh komited :p

No comments: