Monday, February 14, 2011

Blog kembar 3!



Gambar google

Sejak akhir-akhir ni aku rajin benor pulak blogwalking (BW). Ye lah...waktu pantang ni sambil breasfeeding (BF) boleh BW kat Desire ni. Dan skrang suka follow citer kembar 3 sbb menarik. Bila rasa penat sgt sbb jaga 4 anak yg bukan kembar ni, then bukak blog kembar 3 rasa hidupku takla seperit mereka kot time pantang. Lil Maher dah 3 minggu ni makin le panjang akai. Dah kenyang tak lena terus, nk maknye jd penyanyi sambilan jugak. Kena la dodoi2..nyanyi2. Cam ada harapan nk masuk buai la ni lps pantangg he he.

3 blog kembar itu itu adalah seperti berikut:
Hubby kata rajin benor baca blog kembar. Kang dpt kembar pulaks :p oppss fengsannn

Happy 3 wks old lil Maher!

11 comments:

Anonymous said... Reply To This Comment

Salam Farra..tahniah ya, dapat ahli usrah baru. Hmm sebut pasal kembar, mcm akak lah. Tahun lepas banyak cakap & cerita pasal kembar,dan ditambah lagi staff ada kembar perempuan umur 21 thn.Agaknya sebab tu la lekat kembar hehehe. Kembar dua la perempuan. 28hb ni genap 7 bulan.

-Kak Yani-

Farra said... Reply To This Comment

Kak Yani, share la blog..nak tgk gambo dan citer kembarmu ituuu..suka la baca eheheh

ARNA said... Reply To This Comment

Dapat anak kembar comel :)

Anonymous said... Reply To This Comment

Farra, akak ni pembaca je.Bukan penulis :D. Blog dah jadi bilik menternak sarang²

Farra said... Reply To This Comment

Arna, comey + mak fengsann haha

K.yANi, kalu tulis sure ramai pembacaa hihi

Anonymous said... Reply To This Comment

td g jengah blok aisyah kenangan terindah tu..
mana kak farra tau beliau meninggal..
kesiannya anak2 kembar tu..

Anonymous said... Reply To This Comment

salam akak..
td g jengah blog kembr tiga:aisyahkenanganterindah tu..
mana akak tau beliau dh meninggal..
sedihnya...anak kembar tu x beribu la skrk ek?

Huszaini said... Reply To This Comment

Terima kasih yer sudi singgah!

kak aisyah tu sya ada buat entri pasal dia.. meninggal jatuh kat bilik air

Farra said... Reply To This Comment

yer tahu psl ibu aisyah tu meninggal dr blog u la huszaini...sdeynye si kembar tu & ahli keluarganya..kembar masih kecil

laydida said... Reply To This Comment

Allahuakbar..
lemah jantung sat bila baca pasai kak aisyah tu. ermm..tak bole nak bayangkan mcm mana keadaan family sendiri kalau berada dlm keadaan yg sama.. tsk..

Farra said... Reply To This Comment

Yer..sdeyy..berat ujian mereka