Monday, January 10, 2011

Teringinnya! & 3rd Nuffnang Cheque

Dah order dah dr Jaja, tapi dpt lg 1 minggu. Kalau tetiba dah bersalin, leh tak makan agaknya?


Ingat nak join kelas Rina ni, tp cam tak sempat la pulak.

Nak buat ikut Nomie ni, mmg dah tak larat.

Baby, esok tarikh cun, 11.1.11, takmo kuar ke? Tapi Mama ada 2 benda lg nak kene settlekan:
  • Hantar form clients
  • Gi KWSP utk kurangkan baki hutang rumah
Bab-bab makan rasanya sume dah langsai. Last Sat dah makan waffle A & W :p

Rezeki, my 3rd Nuffnang Cheque just deposited to my account last Sat. Tak banyak pon! Bloggers lain lg byk, tapi okla..above RM100, sapa nak kasi free2 kan? eheheh. Semalam jumpa satu blog ni dpt rm10K nuffnang! gila banyakk! lupa dah aku alamat blognya

15 comments:

-ummu amin- said... Reply To This Comment

farra, tak pernah rasa macaron tuh.. sedap ke? nak beli mana?

Farra said... Reply To This Comment

ayu, tak penah rasa! jatuh cinta pandang pertama la kononnya ni sbb rupanya cun! ekekke

puterikiut said... Reply To This Comment

kalai x silap rasanya manis kan, ada jual kat luar tapi dah lupe..btw farra, byk tu rm100 above..kasik tips mcm mana nak bykkan hit..akak punya br rm50 huhu

Farra said... Reply To This Comment

k.nita, aa btol3 manis rasanya..alamak..sy pon tak pasti..rasanya nak kene buat artikel menarik la kot bagi ramai visitor

achik said... Reply To This Comment

farra..sy pn doa2 baby keluar esok.hehe...dh start cuti ni..due 13hb ni..
pg td dh sakit2 jgk perut...pastu hi;ang le pulak..
selamat bersalin yer...

Farra said... Reply To This Comment

achik, sure awak bersalin dulu tu..selamat bersalin yer..my edd lambat lg..29hb ni! ;)

myza said... Reply To This Comment

menariknya rupa macaron tu?? x pernah try..harus cuba ni.. btw, semoga selamat sumenye..kot2 le baby kuar esok :)

Farra said... Reply To This Comment

Zarid, sgt menarikkan!! waduh tak sabar nak ngap. Tak bersalin esok kot..sihat je ni ehehhe

aslam said... Reply To This Comment

fuyoo,picit la kasi baby kuar.. hehe.. byk la jugak seratus.. amaun yg leh topup dlm unit amanah :). anyway gud luck utk baby yg nk kuar..

Yan said... Reply To This Comment

farah... dah dekat ye duenye... moga selamat yer

Farra said... Reply To This Comment

aslam, all the best to u too for the new blog...tunggu pantang nnti I lawan blog u keyh! ekekke

yan, nak dekat, owh bby pls jgn kuar this wk lg, byk hal lg ekkeke

aslam said... Reply To This Comment

hikhik..apa nk lawan lawan ni.. sure u power..

aibaks said... Reply To This Comment

wa.. tahniah dapat 3rd cek dari nuff..

Farra said... Reply To This Comment

Aslam, :p

Aibaks, secipot aje..layan..mekasehhh

ieka said... Reply To This Comment

oo dah lama dah dok cari kat malaysia mana jual macarons.. cam teringin tapi tak tahu rasa apa hehe haritu kat san frans. ada jual tapi mahalnya sampai RM25 utk 5 ketul kot.. tak jadi beli la rasa cam tak berbaloi hehe... kalau dah makan bolehlah inform :D