Friday, January 21, 2011

Macarons nyum nyum & I'm sooooo heavy

Semalam finally dapat my Macarons yang kubeli dr Jaja Bakery. Sedap woo! Anak-anak suke, berebut ngan mak perisa Stroberi. Mmg for us rasa Stroberi lg mantop dr Choc. Ha..sapa nak order boleh la order dr Jaja, sebab harganya berpatutan.

Ada yg tanya cane rasanya kan? So rasanya gini: ala-ala biskut&roti, meaning ianya tak rangup cam biskut, then rasanya manis. Tengah-tengah tu ada buttercream.

Hari ni aku pasrah...sebabnya dah MC hari tu, hari ni Jumaat masuk opis semula. Bukannya malas nak koje, tp memandu tu agak tak selesa. Memang terasa ada bola besar antara celah kangkang ( baby engaged). Sib baik la tahun ni bawa kete Auto, boleh la digagahkan. Tahun lepas mmg dah MC seminggu rasanya sbb bawa kete manual mmg out terus!

8 days before EDD. Yes, I'm extremely heavy. Gained 18kg so far!

Sejarah kelahiran anak-anak sebelum ni:
  • Mus'ab - awal 4 days dr EDD
  • Mawaddah - awal 6 days dr EDD
  • Muaz - awal 4 days dr EDD
  • No 4- baby jom la keluar wiken ni :). Tapi kalau die nak ikut trend abg2 die, awal 4 days, maksudnya 25/1/2011.

7 comments:

puterikiut said... Reply To This Comment

nampak sedap, nak try jugak la lps ni, Alhandulillah sempat gak mkn b4 baby kuar ek..semoga semuanya dipermudahkan ye farra..

Farra said... Reply To This Comment

k.nita, sedap2 ..amin...tq atas doa akak

Atah Rashid said... Reply To This Comment

akak, macaroon tu ape? ramai betul org mengidam macaroon dis week. kwn kite pun cbuk nak cari macaroon. huhuhu..

nway, comelnye perut! :D

Farra said... Reply To This Comment

Atikah, cam dlm gambo tu la rupanya..cantik di mata sungguh macarons tu :)

y@tipruzz said... Reply To This Comment

aku sudah order hehehe

Farra said... Reply To This Comment

Yati, wajib noo oder hok stroberiii

Mama Kembar 3 said... Reply To This Comment

hmm lepas baca ni lagi rasa tringin nak makan macarons tuh... *drooling* hehe