Friday, June 25, 2010

My first Popeye !

Selepas melawat baby baru Semah yang bernama Ariff Farhan ( sedai gitew kan?) , rombongan 2 biji kancil kami pon menuju ke MV untuk memenuhi tuntutan nafsu makan Farra dan tuntutan shopping Kak Tie di Robinson :p

Not bad la Popeye. Sape tak penah try..ha pi try ok!

My 1st Popeye! Maxi Meal~sesuai dengan nafsu makannya hoho :p. Harga RM12.50 ( with tax)

My Maxi Meal kat atas tu tarak Biskut tau! So, ni Kak Tie kasi Biskutnyer...dah sampai opis dah sejuk..btol la agak kureng rasanya , tapi ku sentap gak sampai habes! kuang kuang

5 comments:

aida said... Reply To This Comment

jangan jadi cam aku sudah, time sakit bersalin tu sibuk nak ngap krisy kreme and popeye's :P

Farra said... Reply To This Comment

aida, ekceli time pantang boleh je makan ayam popeye tuh ehehe :p soh la hubby tapaukan eheheh

CT said... Reply To This Comment

ooo kak ct 1st time pekena popeye ni kat Singapore...then x lama tu popeye masuk malaysia..

Farra said... Reply To This Comment

kak ct, owh..lama dah le rupanya si popeye ni ekk :)

CT said... Reply To This Comment

ye aaaaa kut...hehehe