Friday, October 23, 2009

2 days MC

Bermula hari Selasa ada workshop di pejabat Microsoft. Air-cond kat situ sejuk bangat n...dan aku mula bersin + mild flu. Rabu kat pejabat flu makin menjadi. Akhirnya semalam dan hari ni MC due to fever, cough & flu. sore pon tade nih..2 kids besau gi umah pengasuh. Only bby wif me @ home. Tak larat wat pepe..larat tido jek....

Wajah-wajah teman baik Mama di rumah. Budak kecik ni susah tido siang ok! Tabahkan hatimu mama! kuikui





4 comments:

Ealyie said... Reply To This Comment

Farra,
habis pantang je ely tak pakaikan Faris mitten dah.. hahahaha.. geram tgk jeri2 cute dia ;)
Tapiiiiii kuku hari2 mau tgk la, tidak kalu habis muka calar-balar.. hahaha..

Farra said... Reply To This Comment

kita masih pakaikan maybe sampe 3 months ni ely..milk storage bottle liners kite tu tak bagus aa...susu tumpah..kene tambah susu botol lg ni..

Ealyie said... Reply To This Comment

Farra guna brand apa? Ely skrg sticks dgn Joy Angle yg ada ziplock tu.. bagus, tebal & murahhh..;)

Farra said... Reply To This Comment

ely, jenama biasa jek..tak ingat plak namanya ..mmg tade ziplock ler..rasa kene tambah botol bumble bee ..lg senang