Friday, August 28, 2009

Online shopping for baby

Pantang ni kita shopping online je la ye dok? Barang-barangnyer dah sampai kejap tadi. Efisien betol la, baru bayar semalam dah sampai pagi ni.

Sekarang BBstore tengah offer mega sales la kot. So, banyak barang ada diskaun. Ku beli BPA Free Breastmilk Bottles 16 biji dan Snow Bear Car and Home Warmer. Asik belanja barang anak jek...nak gak belanja untuk diri sendiri. Cuma langkah je tak panjang :D

7 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

kite baru baget nak gi kedai die weekend ni...

Farra said... Reply To This Comment

shell~ pegi la..sure best tu..langkah bleh panjang heheh..beli botol bpa siap2 n BP

ummi said... Reply To This Comment

tu lah.. sapa kat dok kat rumah duit tak keluar

myza said... Reply To This Comment

bahaye..bahaye..dimana2 saje poket bole kering..
fara, utk diri sendiri pon bole carik online juga..tye expert mcm kak ti :) huhu..mmg terrer bab2 cari brg online.

laydida said... Reply To This Comment

masa pantang dulu pun kite beli barang online. nursing bra lah, nursing pads, nursing gowns..hehehe. maklumler masa tu anak no. 1 tak bape pandai sgt jadik mak budak. masa dlm pantang tula dok belajar kat internet, dan shopping pun kat internet >:)

iAllah utk anak ke-2 dan seterusnye dah tere bab2 persediaan nih.

`Ain said... Reply To This Comment

lagi puas hati kan shopping online, boleh compare byk tempt and kaki tak sakit!!dan, paling best..tak terasa duit melayang.

Farra said... Reply To This Comment

k.tie~dok umah duit kuar gak..tp asik for anak2 jek hehe

zarid~tak jumpa lg website yg mommy berkenan nak shopping

huda~barang-barang tu perlu gak as 1st time mom..hihi..mudah saje shopping online ni..klik klik duit duit melayang :D..tp takpe keperluan tuh..