Tuesday, August 25, 2009

Nak nak !

Perasaan meronta nak INI! Nampak gaya tunggu warehouse Fella Deepavali la...elok juga pantang sampai 1 Syawal. Duit tak dibelanja sesuka hati ( pujuk hati je nih :p ). Maaf la kengkawan yang mai bertandang raya tahun ni dok sofa lembik :D

Sofa yg ada sekarang ni dibeli sebelum Mawaddah lahir, masa tu nk pindah rumah baru so bajet tak banyak. Tahu je la nk masuk umah baru kene guna byk duit kan. So terpaksa beli Sofa bajet. :p . Dah tiba masa utk upgrade la kot kuikui

Tambahan...rasa nak beli bengkungmoden ni la...cam bagus jek...

pssstt~handphone ku tak sempat upgrade pon be4 bersalin hari tuh..huhu slamat duit...

5 comments:

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

aku pun nak tukar sofa cover. dah warna kelabu sofa tu (asalnya kuning, hahaha). nak dry celan 600, baik buat cover baru :P

Oja said... Reply To This Comment

jangann...jangan x beli..beli ajer...:)

ummi said... Reply To This Comment

letih akak memilih fella, sudahnya hasben akak berhajat kayu jati le pulakkk

eLLe said... Reply To This Comment

farra, bengkung moden ni lebih kepada org yg bersalin operate je..tu sbb mahal kot..

pastu cara lekat die cam stripe je kan?lebih kurang cam total image or any body slim punye product la..

Farra said... Reply To This Comment

aini~mahalnya dry clean ituuu, dah buat cover baru share le ekk

oja~tunggu deepavali la..haha

k.tie~kayu jati lg aa mahalll..klass hubby u..hihi

shell~mahal sgt ke harganya gitu ekk? teringin aa nak beli bleh guna sampai raya n koje