Wednesday, July 29, 2009

Bos belanja....

Bila bos nak belanja...apa lagi? Layan beb!

Lunch last 2 weeks ...Fri @ Bangsar Villange , a Thai restaurant...tak hingat nama apa. Yang penting, sungguh lazat sekali. Bukan sebab percuma okeyy..tapi mmg rasa dia gempaksss...sesuai sangat ngan anak tekakku ini...Sehari sebelum tu pon bos belanja! kat SR :D . Apapon...mmg bos suka belanja la kalau gi meeting sama. Moga beliau murah rezeki selalu...

Antara gambar yang sempat di tangkap cam kat bawah...layan....


Ada tak macam Sireh? Tergelak besar kat bos, kata dia suka makan sireh. Tapi huh..sedap bangatttt..tak ingat juga namanya!
4 orang aje bos belanja you...ye la..all kaum adam kan kene gi Solat Jumaat ihiks
Bosannyer..tgh tunggu hubby jemput...semalam pon balik lewat...kui 8pm++..kalau ada sayap sendiri, dah lama terbang awal :D

5 comments:

ummi said... Reply To This Comment

tempat tu namanya the basil kan? ku suka otak2 nyer. sedapp.

cik mas said... Reply To This Comment

tu daun kaduk kan farra..? kat thai restoren biasa ada as appetizer

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

nama tak glamour, daun kaduk. kat kelantan, kalau beli portion macam tu, baru Rm 2. haha. nama glamournya meng kam..hari tu aku buat kat rumah, huh, makan punyalah sedap :P

Farra said... Reply To This Comment

kak tie~rasanya btol la basil..i baru google search..1st time makang situu..hihi

cik mas~btoi tuh..kita 1st time tahu le ni menu tu as appetizer..hehe

eni~ko dah pandai buat lg la syok! mmg sedapppp

Tyha said... Reply To This Comment

Daun kaduk wat ulam mkn ngan nasi pon sedap
kat UIA ni banyak tumbuh melata kat bawaj jambatan.Tapi takut nak kutip takut derang guna racun serangga + kang pak guard tangkap pulak