Thursday, June 18, 2009

Satu lagi pencapaian! huhu

Nak citer satu kejayaan besar diriku ahaks

Hari ni berjaya meninggalkan sebentar tugasan pejabat untuk membuat temujanji pertama dengan Doktor di Hospital Pantai pada usia kandungan 32 minggu dan 3 hari ( lebih kurangnya) . Tapi keadaan agak rushing kerana kerja berlambak..kuar dr pejabat sedikit lewat..kurushing mencari parking di Spital...sampai ke Spital masih menerima panggilan isu-isu Customer Service.

Apapon I'm happy with this achievement. So far, baby is estimated at 1.9kg. My latest weight 70.8kg. Next appointment will be on 9 July 09.

Kerja berlambak. Aku kini kembali ke pejabat untuk bekerja keras demi T*. So, abang I'm not afford to take MC ;)

Sikit info: Dr I tu sangatlah lembut orangnyer contra la ngan diriku..tak dapat bayangkan ku kan bersalin dengannya nanti..cemana agaknya keadaan dlm labor room :p Oh yaa..hospital itu sungguh bersih, tenang dan nyaman hehe

3 comments:

CT said... Reply To This Comment

wahhhhh jumpe gynae yg mana?

Farra said... Reply To This Comment

Dr Idora ..tu la kak, sorry la td tak bleh layan call akak lelama ihiks ;)

CT said... Reply To This Comment

Takpe, kak ct dah forward kat Pn Alinur Ain..:)