Friday, March 13, 2009

Picture Tag

Lately banyak pulak main Tag. Kali ni tagged by Ayu...dah lama sgt tak jumpa Ayu la kan? ape jenis Tag ni daaa

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.

Berbeza dengan Ayu. Saya tak ngelat occayyy..tak ubah apa-apa folder pon.

Back to picture above. Gambar di ambil masa Mus'ab berumur 1 tahun. Masa tu my unit buat Family Day kat Cameron Highland. So gambo tu kat beranda TM resort. Mus'ab kesejukan sampai selsema. Erghh..Cameron memang sejuk..tak tahan ler. Anak aku ni rupanya pernah tembam! Sekarang...huhu..boleh main piano kat badan bila dah tanggal baju. eh faham tak?

Seterusnya nak tag kengkawan di bawah:

1. Ijjah

2. Semah

3. Shelly

4. Sis Zura

5. Sis Mas

6. Puterikiut

1 comment:

-ummu amin- said... Reply To This Comment

Farra, thanks sbb jawab tag nih.. ermm.. mmg dah lama tak jumpa..