Tuesday, December 30, 2008

Our end year holiday

25-26 Dec 08
Cuti di Bukit Merah Laketown Resort dengan tiket percuma masuk WaterPark utk 2 Adults + 2 Kids. Then, gi Pulau Orang Utan & Naik SkyChair. BTW, Kids happy tapi tak puas mandi. Next time, I will request again the Free Tickets from XXX :D Kalau gi BMLR ni mmg macam2 aktiviti ada aa..mmg happening..org ramai bangat..kami tak buat pon aktiviti like Skycycle, Night cruise , Naik boat ronda tasik etc.

26-29 Dec 08
Pulang ke kampung kulim. Macam tak percaya 4D3N dok kampung tanpa TV sebab TV masuk workshop. So can u imagine hidup tanpa TV...so lebih byk aktiviti mengerat sillaturrahim, borak-borak, masak-masak, main ngan kambing ( Mus'ab paling sakan) dan hirup udara kampung. Cuma hari ke 2 kat kg kami ke bandar membeli barangan nak masuk sekolah aadik-adik iparku.

Gambar? Kita tunggu esok ok!

Untuk ulangtahun perkahwinan bulan depan, saya tgh berkira-kira nak 2D1N kat Port Dickson @ Melaka. What say uu?? takkan rumah je kot ye dok??

5 comments:

yatipruzz said... Reply To This Comment

pd best..melaka pon best...both aku suke!
kalo pd, gi la tiara beach...sure the kiddos happy giler.

eLLe said... Reply To This Comment

besnye cuti2 malaysia..uploadlaa gamba cepat..nak tengok..huhuhu..

LiTtLe m3 said... Reply To This Comment

amboi cuti2 malaysia nampak.. org yg dah kahwin 4 bulan ni pun tak sempat gi honeymoon lagi.. projek cik abg tak sudah2 ngan TM tu saya pun sama tak boleh cuti plak :(

win said... Reply To This Comment

Haah Farra, Tiara beach tu pon gakk.. kite tahun ni pi 2 kali dah... hehehe.. 1 free, 1 laie kene bayorleee.. huhuhu..

Farra said... Reply To This Comment

yati~thanks for the suggestion

shel~ malasnyerrrr

baiti~ awatnyer tak gi lg honeymoon..ish ish..wajib aaa

win~pkr2 blk ingat nak gi zoo sbb tiara beach tu mandi2 cam bukt merah..emm..tgk la cemana ;)