Wednesday, December 10, 2008

Kelas Jahitan Manik: Update 2

KELAS DITUNDA!!

Dukacita saya maklumkan bahawa kelas Jahitan Manik terpaksa ditunda kepada tarikh lain memandangkan kawan-kawan pejabat saya ( termasuk saya) ada kelas tarian bagi persembahan kami sempena Annual Dinner CCMIS yang akan diadakan minggu hadapan!

Para pelajar boleh vote tarikh lain and pls note harga kursus akan berubah tahun hadapan. Sila sediakan bajet yang cukup untuk tahun 2009.

6 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

kalau tak ada aral, aku rasa aku boleh join kut

p/s sangatlah jeles tgk girls' outing tu. tapi cuti banyak gilaa, tak dpt nak ikut

Farra said... Reply To This Comment

tangan gatal sgt nak jahit..ahad ni try tudung DIY dulu :D

ok nanti kita wat girls outing next yr ok..blast awal2 sket

CT said... Reply To This Comment

wowwi.....ada dance class tuh....happeningnye CCMIS....

Farra said... Reply To This Comment

kak siti~ kami mmg happening...jamuan raya CSM haritu CCMIS menang rumah raya paling vogue :D

zalmilah said... Reply To This Comment

salam farra, wah...ada blog yer..
harap dapat jumpa di tahun 2009..
-salam perkenalan-

Anonymous said... Reply To This Comment

now in my rss reader))) financial help