Monday, October 6, 2008

Rezeki

Jangan salah sangka yer! hihi
Rupanya belum ada rezeki untuk menimang cahayamata ke 3. Cuma yang syoknya kene ganti puasa 4 hari sahaja ;)
Rupanya rezeki dapat surat naik gred just before raya dan rezeki suami kerja di tempat baru. Begitulah indahnya hidup ini Allah dah aturkan....takkanlah Allah nak kasi rezeki semuanya serentak. Moga kita menjadi insan yang lebih bersyukur ;)
Hari ni kami dah mula bekerja..cerita raya? esok2 la kita update ok.

7 comments:

huda ali said... Reply To This Comment

hehe ye ke...igtkan dah nak ber-5 ;)

mmg..rezeki datang dlm macam2 bentuk. tahniah awak dpt naik gred akhirnya!

Farra said... Reply To This Comment

huda, tahun ni kami tak jalan SP la..hanya singgah tesco & econsave je beli brg masa on the way home from Alor Setar ;)

jemputla mai umah

Nur Suraya said... Reply To This Comment

Ooo... kalau dah kene ganti pose 4 hari tuh mmg confirmla tak mengandung. Betul kan? (belum ada pengalaman mengandung, hehe). Psl kesyukuran tu mmg betul, sbb alhamdulillah now Farra & Deman dah ada pun sepasang cahaya mata, wonderfully so sweet! There are also many ppl out there that I know ditakdirkan tak dpt menimang cahaya mata selamanya. Moga bertambah murah rezeki pasni :)

rumet said... Reply To This Comment

dah buat test ke belum?
4 hari ganti puasa tu bule jadi ade isi jugak... ke tak logik?

zuedin said... Reply To This Comment

alhamdulillah...murah rezeki tokey kek ye. biler nak buat open ouse (muka tak malu nak serang cheesecake) hihihihihi

Farra said... Reply To This Comment

rumet~tak test ler..tapi konfem punya la

zue~nak buat ahad ni! tunggu nanti kita announce & email oki

Ridzwan Bakar said... Reply To This Comment

Alhamdulilah murah rezeki. Saya tumpang gembira. Suami dapat kerja baru, tentu gaji lebihkan? Bagi tahu suami, rezeki Allah bagi tu bolehle plan pergi Haji Muda.. Lepas tu insyaAllah lagi banyak rezeki Allah akan beri.