Monday, July 21, 2008

Cheese Tart for sale

Semalam, buat kali pertamanya saya mencuba Agar-agar cendol. Ambil resipinya dari Myresipi. My agar-agar lapisan atas kurang warna disebabkan gula melaka saya tak cukup sebab tu warnanya agak pudar. Rasanya tetap maintain..terima kasih la kat member myresipi yang kongsi resipi ni , buatnya sangat senang dari kuih talam :p



Cheese Tart for sales today! Ada 2 flavor: Blueberry dan Lemon. RM1.60/piece.




2 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

isk..rugi2 x beli cheese tart farra..nanti kalau ada jualan lagi soundlaa k..ape kate farra, nanti ada jualan kat -1 menara, bukakla booth jual cake & tart..

Farra said... Reply To This Comment

shell..next week kalau aku buat lg, i'll email only close friends la coz yg close2 ni yg kecewa tak dpt beli cheese tart

buka booth? teringin jugak, tapi tade assistant :D