Friday, June 27, 2008

Am I making a dying or a living?

Otak saya sangat letih dan membuatkan badan rasa sangat letih. Walaupun sebelum keluar kerja mesti makan dulu Garlic pill dan Vitamin C, tapi saya rasa tetap penat dek tekanan kerja. Kalau asyik balik lewat, tiada lagi masa berehat ( lunch hour), makan tak tentu masa, lunch jam 4ptg, hujung minggu pon bawa balik kerja… maknanya memang la I’m making a dying like the book says. Tekanan kerja. Itulah yang saya hadapi sekarang!

Anyway, suami dah habis baca buku tu. Best katanya, saya belum mula lagi, sebab buku Adam Khoo pon belum habis khatam! Tak kira hari ni aku nak balik jam 5 ptg! Kesian kat keluargaku makan tak tentu hala sekarang ni. Suami tak suka makan luar. Malam ni nak masak sedap!

No comments: