Tuesday, November 6, 2007

Jalan raya lagi

Letih btol rasanya saya menyiapkan banyak tempahan kek hujung minggu lepas, yelah kebanyakkan untuk jamuan raya/rumah terbuka. Kalau nak tgk kek, silakan ;)

Sabtu, lepas mengemas rumah, macam biasa banyak masa dihabiskan di dapur, siapkan 2 biji kek. Kira-kira jam 1ptg kami keluar rumah untuk ke rumah terbuka Kak hapsah, tapi jalan jam teruk & kami sampai hampir jam 3ptg, hujan pon lebat sgt masa tu. Dek kerana hujan & jam teruk kami tak dapat teruskan ke kenduri Siti&Gorgom, maafkan kami! insyallah we attend the Gorgom's side next week. Malam tu Mawaddah dah start nak demam. Kami bagi ubat.

Ahad, lepas siapkan semua kek-kek, Abang tolong sapu umah , huh nasib baik dia nak tolong, kami keluar jalan 1st to rumah YaniWary, then ke rumah Semah di Setia Alam, then ke rumah Kak Midah di Keramat AU, dan last sekali ke rumah my Ex Boss Pn Kam di Gombak. Hujan lebat sangat masa on the way balik but we still dropped by at nearest Clinic since medc. it out of stock. Sampai rumah hampir 9pm. lepas mandi & susu & tidurkan mawaddah sy sambung buat kek lagi. Penat sgt, tidur hampir jam 12am.

Last weekend memang kurang sangat mengemas rumah dek asyik buat kek & jalan raya. Today Mawaddah still not recovered and Abang babysit her. I 'll babysit mawaddah tomorrow, insyallah. I have few office matters to settle today. Thanks to Abang coz helping me a lot, sweeping the floor, babysit the kids while I was buzy at my own lab etc.

Yes, gambar raya kami dah ready sila lihat disini (tumpang kamera AbgWady&KakAin, thx a lot!). That is the only the whole family raya pic that we have. Furthermore, Abang is a very lazy person take snap pic regardless of the event.

2 comments:

ummi said... Reply To This Comment

sakan beraya ek?

sori akak tak dpt datang open house farra hari tu. iman ada appointment di hospital. habis lewat.

tempahan kek dah di buka ke belum?

Farra said... Reply To This Comment

tak le sakan sgt
dah open, but very limited kak
kalau nak inform 1 week in advance ok