Monday, March 26, 2007

Mawaddah 1st year birthday Celebration

Event:Mawaddah 1st year birthday celebration
Date: 25 March 2007
Time: 6.30pm
Venue: Taman Ehsan Kepong

Mawaddah tengah tunggu ketibaan tetamu. tetamunya hanya uwan, atok & kak fiza ( jiran sebelah). Perasan tak Mawaddah dah pandai jalan guna kasut ;) Syok btol dia jalan2 keliling rumah sambil Mama jemur kain & berkebun kat laman rumah.

Setelah setengah tunggu, barulah semua tetamu sampai. Itupun sesudah Ayah & Abg Mus'ab gi jemput personally naik motor kat umah atok & uwan. Sampai balik kg gitu. Kg belakang umah :p. OKlah Mawaddah nak masuk dulu.Taraaaa. Ni lah Black Forest Cake mama buat. Mama, thax a lot luv uuu muahahah. Mama buat sampai 2 hari maaa. Masa first day ( sabtu) lepas Mama dah tidurkan Mawaddah, mama turun balik sebab nak decorate cake tu. sampai kui 12 tgh malam, tetiba jek whipping cream tu tak cukup, tak dpt nak buat rossete. So terpaksa sambung esoknya, kene gi beli whipping kat kedai kek dulu. Renyah toi nak nyiapkannya.

Abang Mus'ab pon tumpang gumbira ;)
Opps..Mama taleh kasi Mawaddah potong okey. Kalau kasi Mawaddah alamatnya hancus la kek ni.
Nak habiskannyer mmg kejap ajek...nak membuat yg lama

4 comments:

Wadee & Ain said... Reply To This Comment

wah farra, real nye black forest cake tuh!!keknya, coklat sponge cake or coklate moist cake? Akak cadang nak buat brownies untuk besday aufa april ni. Eii, mawaddah bila dah berjalan nampak lebih lebih besar dari aufa yang 2 tahun.:)

farradasmiley said... Reply To This Comment

real btol ler..huh...lotey membuatnyer..lenguh tangan..
tu kek sponge..1st time wat tulisan tu guna resipi akak ..sib baik menjadi..cuma tak center..next time try lg ;)...cuma butter cream tu manis la, kene reduce gula lg

mardhiah12 said... Reply To This Comment

resepi resepi!

happy birthday mawaddah

suriati said... Reply To This Comment

wah jelesnye farra,
pandai awak decorate cake tu . Camtu saya pun kena cuba jugak ler .. hehehhehe

Happy birthday Mawaddah !!!