Friday, June 23, 2006

wish lists

1. Oven


Budget within 1k+-.

2. Mixer


To redeem using Maybank Treatpoints. Current point is 13k. Need 1.1k point to achieve 14.1k. End redemption date:End of Aug 06. Ish , sempat ke tak ni?


3. Breadmaker

No budget at the moment. Angan-angan mat jenin cukup le

3 comments:

mardhiah12 said... Reply To This Comment

aku hari tu waktu kahwin dpt mixer, brand biasa je (tak ternama oun) tapi okey la, boleh guna :D
breadmaker, hehe..beli roti siap lah senang dong :)

yatipruzz said... Reply To This Comment

farra, nak wat roti mesti guna breadmaker tu ke? guna oven payah eh? ni soklan pruz ni hehe...breadmaker range harga brape? aku taknah survey laie

farradasmiley said... Reply To This Comment

aini, kawan2 ofis aku pon kate beli roti siap jo lagi senang :p
tapi aku suke nak belajar the art of making breadd..chewahhh

yati, tak semestinya..itu impian aku jek..lagi sonang coz byk sgt step dlm membuat roti..heheh
mahal gak beb breadmaker dlm RM400++