Thursday, December 15, 2005

Great Vacations Made Possible!


"Warga Kumpulan TM,
Dapatkan satu malam tambahan percuma di Impiana Cherating untuk setiap pengesahan penginapan 3 hari 2 malam di sana. Tawaran ini sah untuk tempoh 3 Januari hingga 31 Mac 2006 dan terhad bagi tempahan hari biasa dan cuti hujung minggu sahaja (tidak termasuk cuti umum dan cuti persekolahan). "

Berita ni memang menarik perhatian! Abang, apa kata kita sambut our 3rd Anniversary there? Or you have other plan for us?

7 comments:

aida said... Reply To This Comment

aku pernah pergi sana... mmg best.. tapi masalahnya nak cari makan tu susah sikit, kena beli makanan hotel yg mahal

farradasmiley said... Reply To This Comment

oOoO..kalu nk cari mkn kene naik kete ke luar la ek?..tapi dekat jugak ngan laut kan?

aida said... Reply To This Comment

mmg dekat ngan laut.. dekat betul, private beach, tapi nak cari makan tu.. adoi.. mmg jauhlah

kiteorang makan kat hotel (faham2 jerlah pricenya)

yatipruzz said... Reply To This Comment

pantai dia best ke aida? kayak ade? ape games yg bley dimain kat situ?

mardhiah12 said... Reply To This Comment

pantai dia biasa je. aku rasa main swimming pool lagi best kut, likewise masa pergi tu, pantai walaupun private, mcm kecik je tempatnya

mardhiah12 said... Reply To This Comment

farra, nak tambah, kalau naik lrt tu, selamba je ckp dgn org depan, ko nak duduk. pening, pening ke, insya Allah org bagi. aku slalu buat cause kekdg rasa nak muntah/tak larat sgt.

aku baca kat ummiku sayang, ada sorang tu kata, dia pernah menjerit dlm LRT ckp camni "tak nampak ke org perempuan mengandung tgh berdiri ni?" (bengang punya pasal) hehe..waktu tu, dia cerita terus ada 5 org offer tmpt duduk :P.

farradasmiley said... Reply To This Comment

wah aini, bagusnyer cadangan ko! tp kan aku mmg tak pernah lg berani nak minta seat dr orang! so pasrah aje la..oh bilalah aku ada kekuatan begitu!