Friday, January 11, 2019

Seoul Busan Day 4: 27 Nov 2018

One day trip ke Everland.

Tiket masuk Everland dan Bus return kami beli dr klook.

Kami pilih bus return balik malam sebab kawan dh bgtau byk nak explore kat Everland. So kami amik bus 9.20am dan balik 8.30pm. Tapi actual kami gi 8pm dah ada bus, trus amik bas dan balik.

Memula kene amik map dulu..





Boleh tak bawa food dari luar?

BOLEH. Tapi mesti makan di tempat makan / picnic yg disediakan. Lengkap juga dgn facilities mcm table tissue, bilik makan ada heater. 








Safari









Surau di Everland 

Surau terletak di Mystery Mansion / Shooting Ghost. Macam tengah2 jugak kat Everland. Surau ni ada tempat wuduk, sharing laki pompuan..ok sgt..boleh take turns. Kami bawak food banyak sungguh..2 bagpack. hehehe..sbb nak lepak lama..


















No comments: