Wednesday, August 12, 2015

Review: korean skincare via althea.kr

Ok link ni btol2 baru terjebak: Althea.kr Baru sebulan terjebak tapi dah 2 kali beli . Wahh hebat haha. Ok2 bukan utk saya jer..utk kawan2 jugeee heee
Bulan lepas saya tumpang kirim kawan-kak T utk beli serum it's skin vit C & innisfree sunblock lotion.

Minggu ni pulak baru je beli lg brg yg opismet pesan. Kita ni dh ala2 personal shopper gitu hehe.
Haa tengok tu ganaih dak depe membeli? Dalam banyak2 tu saya punya 1 aja-Innisfree Jeju Volcanic Foam Cleanser. Ha maka lengkaplah gandingan Jeju Volcanic yg saya guna : cleanser, toner & mask. Yey love it.

Awat saya suka benor dgn althea? Ok citernya begini:
1. Free shipping over rm150. Sebab tu kene shopping berjemaah. Wah alasan mantap.
2. Certain month ada promosi ie diskaun. Mcm last month tu every purchase rm150 dpt rm20 diskaun. Terbaik ah.
3. Free gifts. Purchase kali ni dpt byk btol small2 sample uols..happynya kitowang
4. Packaging mantap- dalam proper kotak & bubble wrap. So tayah risau barang sampai dengan selamat dr Korea!
5. Fast delivery. Within 3 working days dah sampai purchase yg kali ni. Gempak ah. Bior benor dr korea tu laju benau oppa posto tu hantar.
6. Harga murah dr store. Seriyes x tipu. Korang p la survey harga online althea dgn harga kat kedai..jauh beza more than rm5.

Ada orang kata suke sgt nk tgk live brg tu kan..so kome leh riki2 kat kedai dulu..then beli online hehe. Tapi cam saya..saya dah cukup baca review via blogger / youtube then i just buy the product online.
Jadi..pesanan terakhir akak..

Stay happy and pretty muahh !
Meh jenguk ALTHEA
Nice packaging kan? boleh guna kotak tu

Banyak btol free gifts!

1 comment:

AMIIZAA said... Reply To This Comment

wah banyaknya mama...kak mieja tgk pon rasa excited:):)