Friday, March 1, 2013

Sweet Chat Cafe @ MV

Terima kasih daun keladi kepada adik bongsu dalam 'Geng Lunch' kami...sebab belanja makan hari ni..Alhamdulillah rezeki Zu dan kami tumpang sekaki :) Anyway Tahniah Zu..

Sweet Cafe ni first time dulu introduced by Yati. Suka betol derang dgn Sweet Chat ni sebab ada Durian Pancake. The food for me is OK..sedap..tp bisa menganggu selera sket kalau tetiba muncul Durian Pancake tu..baunya adehh...mmg tak tahan..

Ahli2 rombongan tapi tak cukop korum..AiniKak Wati & Zarid X join sbb bz kemaen...

Ok posing dulu yer mak2 budok ...

owh..macam remaja ada jugak! kiki...ok ok i know..org takkan percaya!

Sambil tunggu food...bergossip dan juga maen henfon..

Ok let's see apa yg kitorang order!

Chicken Sandwich order by Aida & Yati...last time aku penah order gak..tapi agak spoil sebab ada sedikit rasa durian..maybe sbb die letak intinya tu seblah durian pancake dlm fridge. logik kan?


Curry Laksa. It's mine! Tapi bukan mee laksa..tapi mee kuning..rasa sedap..a bit spicy.

 Baked Macaroni order by Semah. Ok hak ni aku terliuq...nampak cam sedap...next time nak order ni la


Coffee latte order by Kak Elin. She ordered Spaghetti Bolognese too..tapi aku tade perasaan nak snap the photo sebab nampak cam biasa aje..tapi K. Elin kata sedap..sedap ke kak? Tak abes pon makan hihi

Ok sehingga bertemu lagi geng lunch! ewah.....padahal jumpa almost everyday except Sat & Sun...wakakka..tak cukup jumpa....sampai rumah sambung lagi kat whatsapp :D

6 comments:

aida said... Reply To This Comment

lupe nama aini... :P

Ina Hashim said... Reply To This Comment

owh dear...durian pancake kat SweetChat mmg terbaekkk

eh eh...mcm kukenal si tudung biru itewww....hahaha

y@tipruzz said... Reply To This Comment

Gambat latte paling cun effect dia.
Dan ohh tekunnye sumer tgk hp..semah muka boring je hehe

asma salleh said... Reply To This Comment

saya tekun mendengar citer Zu tuh.. :P

Zuraimah Ismail said... Reply To This Comment

bagus la korang ni.....

aliss said... Reply To This Comment

series tak paham dengan gang gang makan ni.. maaakan aja keje.. yang kaki makan kek pun ramai.. tapi semua maintain.. saya yg jarang makan2 besar dan makan2 benda manis2 nih mengembang secara tidak patut.. jeles sungguh..