Sunday, November 11, 2012

Konvo Nur Mawaddah

Sekarang ni musim konvo budak-budak tadika dan juga majlis penyampaian hadiah akhir tahun ..

Alhamdulillah, Mawaddah meningkat prestasinya tahun ni..dr no-2 tahun lepas, naik ke no-1. Tak sangka pulak..tau pon sehari sebelum hari penyampaian hadiah. Majlisnya berlangsung Jumaat malam yg lepas. Hari Jumaat yang penuh dengan tekanan kerja..hoho.plan asalnya tepat 5pm nak balik rumah on-time sbb nak gosok baju sek bagai..tapi ada kerja yg mmg taleh tinggal kene siap gak..maka kuar pejabat 6.10pm. Dengan hujan lebatnya kami redah jua demi majlis ini...

Mawaddah dgn Alya tu mmg selalu compete...beza markah pon sket je..


Majlis bermula dengan persembahan berkumpulan semua kanak-kanak PASTI. Mawadah barisan belakang sekali sebab tinggi..

 Lepas tu banyak lagi persembahan lain oleh budak-budak yg lain..
tetiba muncul Mawaddah jadi Rama-Rama :) ewah pandai Waddah berjoget sambil menyanyi sakan..nampak sgt enjoy
 Dah dapat beg sekolah dan 1 set alat tulis..last week masa Family Day pejabat mama, die dah dapat 2 set alat tulis...ok dah jimat sket blanja sekolah eheh..

 Harusla posing ngan Mama

Gambar konvo reramai...

Tahniah Kakak Waddah! Semoga terus sukses dan menjadi anak solehah...ameenn
Semua gambar dr handphone...charger digicam hilang entah kemana...huhu..misteri btol la..

2 comments:

puterikiut said... Reply To This Comment

tahniah tahniah.. wahhh nnt tahun 1 sama Alesya ye..

Smiley said... Reply To This Comment

Maceh aunty..anak2 kite kan sume tahun sama? kalau tak silap saya la..