Tuesday, May 22, 2012

Annual dinner

The last time that I went to the annual dinner was about 4 year ago. Yes, it's the Kristal Nite in 2008, entry kat sini.Dah tu start 2009 dok melahirkan dan membesarkan 2 si kecik yg jarang paling rapat, Muaz & Maher, so I choose not to join annual dinner. For this year, saja nak join kejap but I guess I was among yg paling awal pulang ke rumah, before 10pm dah leave the hall. Hati memang kat rumah, jasad je dalam dewan target amik lucky draw, makan2 dan tengok bosses performance. Temanya " East meet West". Some piccas dr kamera opismate.




Ok constume tu, saya sewa yang simple, rate RM40. The lowest rate among all yang saya tanye beberapa org yg lain. Yang lain ada sewa RM50/60 dan juga RM100! fuhh mahal tu. Ok layankan aje setahun sekali huhu.

2 comments:

Alin Marlini said... Reply To This Comment

ala2 koboi giteww...

Smiley said... Reply To This Comment

Alin, ala koboi dan jugak bollywood gitu pd mlm tersebut :-)