Thursday, April 5, 2012

Face mask

Sejak bulan lepas dah terjebak dengan Face Mask.Tak pasti keberkesanannya, tapi layan aje dulu. Baru pakai sekali..ade 3 lagi mask menanti. Semua brand lain-lain. Among the brand that I apply:


Do you have any experience pasal face mask? cer citer sket . Dulu-dulu ada gak plan nak buat homemade face mask,tapi memang gagal. Banyak lagi urusan lain yg perlu diutamakan.

4 comments:

Mama_Fatin said... Reply To This Comment

homemade mask ... ko kan sll masak2..lebih2 timun ke ape ke tepek jek kat muka hehehe

Smiley said... Reply To This Comment

Mas, bukan ke timun for mata? btw, good idea gak tu kan! hehe

Ummu Auni said... Reply To This Comment

homemade tu. kagum aku. nak pakai 10 kali berbaloilah homemade. i rarely used face mask. nak jadi cerita, pakai sebab muka dah bergerutu hari tu.

ieka said... Reply To This Comment

letak kejap dlm peti ais.. baru pakai..sejukk.. suka yg ada dgn tutup mata sekali, atau letak la hirisan timun ke tomato ke atas mata masa pakai tu.. boleh tidur terus la.. haha lama dh tak pakai, pakai time agak2 anak tidur boleh tidur sekali la..takde la terganggu setiap 3 minit dgn anak kekek