Friday, May 6, 2011

Korean TV Series: Personal Taste

Tak sangka sungguh boleh terjebak ngan citer Korea ni! No wonder la ramai btol org tersangkut tgk citer Korea. Sekali tengok mmg susah nak stop. huhu. Lepas abeh citer bawah ni dah ada 3 citer lain menunggu..terjebak2..sampai nak gi shopping groceries pon dah malas :p

PERSONAL TASTE


Dan esok Mawaddah nak berlawan netball peringkat negeri di Pandan Indah. Nampaknya tak dapat la nak rest esok sbb nak kasi sokongan padu kepadanya.

4 comments:

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

memang ramai betul suka citer korea tapi so far saya tak layan, anyway bagi sokongan moral...

Farra said... Reply To This Comment

sharinginfoz, mungkin kaum hawa yg lebih berminat citer korea ni kan? he3

Mila@Rimbun said... Reply To This Comment

dah tgk citer ni.. mmg best jugak, plus si heronya yg hensem tuh, lain benor muka lee min ho ni masa kat dlm boys over flower...

Farra said... Reply To This Comment

mila, wahh awak yg dh khatam ek..sy ada 2 episod lg..boys over flower tu boleh gak masuk list hihi