Monday, September 20, 2010

Mula bekerja! Apa khabar semua???

Assalamualaikum,

Kami sudah pulang ke KL Khamis Mlm Jumaat kerana hubby ada meeting mlm Jumaat itu. Dan aku sudah kembali bekerja hari ini dan tidak lagi membonceng motosikal. Rutin kembali seperti sedia kala, memandu ke pejabat.

Next entry baru nak citer kisah raya ok? bila free sket! ;) . Aku pon baru mula pose 6 hari ini, moga2 Allah beri kekuatan padaku. Almaklumlah dah seronok balun makanan best2 selama 10 hari ini :p

Alhamdulillah aku juga sempat buat Mini Birthday Part for lil Muaz + Makan Raya hanya menjemput few rakan dan saudara terdekat Sabtu lepas. Ini last minute punya pelan dan semua aku masak sendiri, sampai ke ais pon buat sendiri ( jimat abehhh, kata hubby :p)

Dan sekarang aku dh ngidam nak masak Mee Udang, Mee Wantan dan Kuah Lodeh! Resipi sudah digoogle. So, tunggguuuuu . Weekend ni dah full dgn undangan open house! Sbb tu wat party Muaz Sabtu lps.

Bagiku entry tanpa gambar kurang lengkap, so tempek la 1 gambo ado ni.






Form left: Me, Muaz, My Mom and Mawaddah
Homemade cake: Carrot cake with Cream Cheese frosting

8 comments:

zura@iwan said... Reply To This Comment

slm.....baik2 aje....slmt bkerja semula...

aida said... Reply To This Comment

wah siap dgn lilin happy birthday

Farra said... Reply To This Comment

zura, alhamdulillah..bagus3

aida, yer lilin buat tulisan saje, tak bakar dan boleh guna utk next event plak ehehe

y@tipruzz said... Reply To This Comment

betul3x. lilin leh recycle utk besday anak lain :p

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

masih bercuti.. malasnya nak start balik esok.. maklumlah cuti dr 8 - 20 September erk..

Farra said... Reply To This Comment

baiti, yer normal la tu..sgt malas kan kan ehehe

ieka said... Reply To This Comment

wah farrah.. kali dulu entry mengandung penuh dgn donut donut dan gambar donut.. kali ni entry mengandung penuh dgn resipi dan masak memasak.. gagah sungguh makcik..

Farra said... Reply To This Comment

ieka, seriesley kali ni tak terliuq dah kat donut! nantikan kemunculan lebih byk resipi baru!! ngeeeeeeeeeee ekekkek

tgk la kalau dh 7 months nnti dah tak gagah kotss