Friday, April 16, 2010

Sepakat demam

Mus'ab- start demam Isnin minggu lepas. Selasa Ok. Rabu demam balik. Tak gi school last week 3 hari. Sekarang dah ok.

Mawaddah-start demam hari Rabu mlm Khamis minggu lepas. Khamis nak gi school gak, last2 cikgu antar balik nursery jam 10am sebab tak larat. Demam paling teruk si Mawaddah la. 2 kali buat blood test hari Sabtu dan Isnin. Sekarang tinggal batuk je dan dah mula sekolah mulai semalam.

Muaz-start demam hari Selasa minggu ni. Suhu mencecah 40!. Hari Rabu dah surut demam. Semalam naik balik suhu dan mula selsema. Dah 2 malam tak boleh tido lena dek hidung tersumbat agaknya.

Mama - start demam yg hakiki hari Rabu minggu ni. Suhu 38.8. Sekarang cuma tinggal flu n cough aje.

So far Ayah je tak kene attack dek viral fever. Hari Rabu Ayah pon kene amil EL jaga kami sume. Kami ade thermo kat umah so asik dok check temperature setiap org jek..huhu

3 comments:

ieka said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
ieka said... Reply To This Comment

demam nak dpt bonus kot? he he he
moga cepat2 sihat semuanya.. :)

Farra said... Reply To This Comment

mana bonusnya? tak berbau pon