Monday, July 20, 2009

Berita terkini!

Hari ni saya tak memandu! tu je la...ehehe :p. Suspen tak? :p

Pagi tadi hubbyku tolong bawakan kereta sampai ke pejabat dan parking kat sini. Kemudian dia ke pejabat naik LRT. Elok juga senamam buatnya. Aku mmg dah terasa sakit sgt kat bawah abdomen tu masa memandu. Bayangkan kalau jalan pon kangkang..maunya masa memandu pon kangkang. TQ abang ;)

6 comments:

Ealyie said... Reply To This Comment

hehehehe.. samala kita farra. Sabo ek sabo.. Kejap je lagik tu..;)

ShaFiAti said... Reply To This Comment

hahaha...ayat awak ni tak kaver langsung..hahaha..lawak2....

gud luck k... :)

Farra said... Reply To This Comment

ely~jom la kita sama-sama relax....

k.su~ kalau dah masuk labor room baru la saspen kan? ehehhe :D

y@tipruzz said... Reply To This Comment

klakar la mu nih :p

`Ain said... Reply To This Comment

best!!byk rehat..mintak tlg Ria buat housechores..

p!nkerton said... Reply To This Comment

rase cam tak lame je lagi akak ni! *eksaited eksaited*
all the best ye kak farra :)