Tuesday, June 2, 2009

Exciteddd

Excited sgt ni....sebabnya....:

1) Baru je place cake's order with deposit Kek for Birthday Mus'ab with edible image Mus'ab & Kwn baik dia (Ben 10) kat Ana. Tadi i google search je jumpa la blog Ana. Nak potong kek sabtu ni kat kg Kulim. Balik kg lagi sebab ada kenduri kawin kawang Abang. Kalau mama buat kek & bawa ke kedah alamatnya cair krim! Dulu bawa Carrot Moist Cake..huh..sampai kulim tade rupa, sib baik sodap hehe.

2) Nak tunggu XXX dipasang dalam bilik pantang Mama...deposit paid half

3) Dapat invitation to Investment Forum on the Stock Market 2009 by the Edge as their subscriber. Ok gak kalau gi ni..tambah ilmu


suka tgk muka bebudak comot ni...main panas kat luar. macam sebaya la...


4 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

beb, ko nyer invitation talk tu tade extra free seat ke hehehe kalo ade aku nk ikut :p

Farra said... Reply To This Comment

tade la beb..ko subscribe aa magazine Personal Money :)

y@tipruzz said... Reply To This Comment

tak tersubscribe2 lagik..niat dah pasang tapi no action taken :p

~DiEyRa~ said... Reply To This Comment

comelnyer Mus'ab dgn Mawaddah...

akak, you have been tagged.. pls visit my blog for the tagging yer..tq