Wednesday, November 12, 2008

KELAS JAHITAN MANIK LADIESS!

Jeng jeng..inilah buku yang saya mengidam. Buat suami tersayang, jangan terkejut ;) . Buku baru saya baru sampai iaitu Beads Sequins Embroidery via PosLaju hari ini.

Insyallah , Kelas Jahitan Manik akan diadakan seperti berikut:


  • Tarikh: 13/14 Dis ( cadangan tarikh lain dialu-alukan)
  • Waktu: 10pagi-2ptg ( 4 jam)
  • Tempat: Bangsar ( akan confirm later)
  • Bahan-bahan : Disediakan dan akan diajar 15 jenis jahitan
  • Bayaran: RM70 ( jika jumlah pelajar mencapai 10 orang bayaran hanya RM60)
  • Tenaga pengajar: Pn Nor Zalmilah, anak murid Rosita Jaafar & telah mengajar hampir 2 tahun. Sila layari fp beliau: http://sweetbeads.fotopages.com/

Cadangan tarikh lain di alu-alukan! Setakat ini saya dah mengumpul 5 org peserta dari unit saya ;) Jika berminat, cepat SMS saya! Terhad kepada 10 orang sahaja.

Nevertheless, saya tengah marathon baca buku Adam Khoo: Nurturing The Winner & Genius In Your Child. Buku ni best. Banyak tips-tips menjadi ibubapa efektif.

10 comments:

`Ain said... Reply To This Comment

waaaah..best tu kalo boleh join.tp, kite tgh pulun submit tesis ni:D

Farra said... Reply To This Comment

jom la kak :) nampak gaya takut ovenku dah kurang berasap la lps niii

Ummu Auni said... Reply To This Comment

nak join, nak join! masukkan nama aku okay?

yatipruzz said... Reply To This Comment

aku curi2 blajar from internet je dulu. Lama dah tak praktis blk sejak ade baby ni huhuhu

Farra said... Reply To This Comment

aini~insyallah tarikhnya 13hb Dec! payment 2 weeks before that aku collect ok..bayar half dulu..half lg on the class itself

yati~ni first time nak belajar secara formal..dulu tak pernah belajar tapi aku belasah je jahit baju nikah aku: my first baju yg dijahit manik :D

Nur Suraya said... Reply To This Comment

Wah... menarik... cantik...
Tengok tu sukela.. tapi nak buat su ni jenis yang tak teliti... tak sabar sgt orgnya... anyway good luck on your new hobby!

Farra said... Reply To This Comment

as of now~ 9 ppl registered! huh..mcm pisang panas

eLLe said... Reply To This Comment

eh cam menarik je..naklaa naklaa..

yatipruzz said... Reply To This Comment

sesape nak blajar jahit manik, kena ade tahap kesabaran yg tinggi ok!

neways it is indeed interesting...gud laks sume hehehe

Farra said... Reply To This Comment

shell-ok..now 10 ppl registered


yati-kita tunggu hari tersebut..aku sabar ke tidak hehe :D