Wednesday, February 20, 2008

My dream kitchen

They've emailed the drawing for my kitchen and also my storage cabinet.
And of course..because of this, I'm still driving my Proton Saga '92 ;) I just love my kitchen.
The vendor is HoyinKitchen.

8 comments:

-are you- said... Reply To This Comment

Farra, ingatkan Farra amik Lifestyle Kitchen. Btw, besarnya dapur. Kalau buat kenduri mesti sonok. Farra guna solid wood ke melamine?

sikulat said... Reply To This Comment

brape kos semua farra ?

Hany FF said... Reply To This Comment

ehheh...saspen ek farrah, menunggu realitinya. lagi berdebar2 nak stat guna dapur baru. :D

mardhiah12 said... Reply To This Comment

farra, aku dulu buat drawing kabinet mmg cantik. bila dah siap, biasa je. frust pun ada..tu pun mengamuk dgn org tu sebab lambat buat

last2 baru jumpa lawi (yg buat kitchen cabinet aida)..terlambat jumpa dia, sempat buat syor bawah tangga je la

Farra said... Reply To This Comment

ayu, lifestyle kitchen tu agak2 affordable tak? melamine, tak minat solid

semah, kos?? erkkkk..segan nak cakap..lain kali kot

hany, kepala everyday pening ngan rennovation..everytime balik ada saja tak kene itu yg ini la..kene byk berfikir, imaginasi & feedback to contraktor

aini, so u are proposing si lawi ker? aku dah bayar deposit pon kat hoyin ni..berdoa saja harap semuanya elok..allah saja boleh bantu

yatipruzz said... Reply To This Comment

cun ar, dah siap nanti post la gambar real

aida said... Reply To This Comment

farra.. bukan lawi, alwi.. heheh

Farra said... Reply To This Comment

yati, aku tgh pening nak pilih kaler abs melamine tu..my 1st choise mcm kat umah ko & zarid..tapi nnti kita semua sama plak :D

bila aku nak pilih yg cerah..vendor kata elok yg gelap..sebab dapur aku besar