Monday, February 14, 2011

Yeayy shopping lg, ahaks!

Sambungan shopping ari tu. Ni shopping lg!

1) Blue Polka Dot Dress 18 months from kiddygifts.blogspot.com. Ni hadiah utk my AM's punya dotter sempena besday 1 thn. Siap ada svc wrapping lg, so aku pos je terus ke penerima gift :)
Baju bby gal sume cun2 kat sini..syoknyer kalu ada bby gal kann hihi

2) Nursing blouse dr Neyhan. Gelapnye gambo!
3) Telekung travel dr ItsyBitsySecrets. Ni mamakembar3 punya buss :)

Mine kaler purple tu..kiut..leh masuk beg tgn. So senang nk bawa gi blk kg/outing/shopping

Submitted!
In another notes, aku dah submit one short entry to a magazine last Fri. Harap2 boleh menang jugak. 1st time masuk ni tp lebih ilmiah, bukan cam contest / GA among bloggers yg suka suki ni he he . Sume kite layannn :p

2 comments:

Sisters said...

As Salam. Glad u like the telekung :-)

Sharinginfoz said...

all the best

6 kelebihan beli emas secara ansuran, Easy Payment Purchase ( EPP)

✨ 6 kelebihan simpan emas secara ansuran ✨ Beli emas secara ansuran di Public Gold ini dikenali sebagai “Easy Payment Purchase” ( EPP) Apa ...