Wednesday, September 7, 2016

Korean skincare murah Malaysia giveaway!

Korang kalau masih tercari-cari kat mana nak beli Korean Skincare atau Makeup yang murah boleh beli dr Instagram : KOREANHAULKL


Berita baik untuk peminat skincare KOREA! Koreanhaulkl sedang mengadakan thier FIRST Giveaway!


Hadiahnya adalah..
2 units of Laneige BB Cushion #23 Natural Beige 
2 units of Etude House Dr Mascara Fixer

Siapalah yg bertuah tu agaknya kan? Senang je nak join .



Memula korang kene la pergi dekat entry koreanhaulkl ni kan..then follow these steps:

  1.  Like POST ni , follow @koreanhaulkl
  2. Komen di post ini at least 1 your favorite korean skincare & tag 3 orang BFF anda (nak tag lebih pon  boleh, tapi kami hanya ada 2 Laneige BB cushion & 2 Etude House Dr Mascara Fixer).
  3. Pastikan BFF anda juga like this POST dan follow @koreahaulkl
  4. Repost, copy caption ni & tambah caption paling kreatif anda.
  5. Buka akaun Instagram PUBLIC sehingga raya haji ini.


Contest end by Hari Raya Haji ya, 12 Sept 2016. Kita akan umumkan pemenang dalam tempoh 1 minggu lepas contest berakhir.

No comments: