Tuesday, February 19, 2013

Alhamdullillah

Syukur...

Hubby involved in a minor accident last Wed when he came back from a meeting. Alhamdulillah, tak serious sangat..luka kecik sahaja dan he got MC till Friday. So jadinya aku kene jadi driver to my hubby this whole week. Mak hai hazab btol la trafik kat KL ni kan! huhu..terus sesak..harus la berzikir byk2

My handphone ada problem suke restart non stop. I though duit akan melayang utk beli handphone baru. Lepas tukar sim card baru di Celcom Cube, problem resolved. Yeay! :) Selamat duitku..hehe

Ok aku dah update my other blogSmileycakes . Selamat menjamu mata :)
 DCBB, Walnut Butterscotch Cake, Carrot Moist Cake
Orangey Cake~ buttery and yummy

I wish to buy a compact slr for travel purpose...lama dah in my wish list, sejak last year! 
Tapi tak beli2 jugak lagi..Aku ngidam tapi org lain dah beli dulu hihi...puas dok baca review sana sini..pi kedainya belum la lagi dengan hubby. Terasa macam nak sony nex5N..tapi hubby kata cam nak sony nex6/7..ewah mahal tu bang mana nak cekau wang?


Sesapa yg ada pengalaman / nasihat compact slr mana yg ok sila la share ok..Olympus mahai lg dr sony.

6 comments:

Srikandi permata said... Reply To This Comment

moga Allah sentiasa membantumu dlm setiap urusan.

-me,myself and i- said... Reply To This Comment

farra, tak nak try nikon J1 or V1? Fujifilm pun ok gak...

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

Mujurlah tak teruk sgt

Zuraimah Ismail said... Reply To This Comment

Syafakallah buat husband awak....

beli beli beli...heheheheh

Smiley said... Reply To This Comment

terima kasih kawan2

ayu, tak penah lak tgk nikon

Ina Hashim said... Reply To This Comment

sedapnyerrr kek...leh htr sampai ke Perak nih??? huhu