Sunday, May 11, 2008

Semalam saya bertemankan adik yang sedang bercuti bersama anak-anak pergi la berkunjung ke MIHAS 08. Kami sampai jam 11.30am naik kereta..mak aii..orang ramai..parking takde, so lepas pusing-pusing, akhirnya kami balik ke rumah. Kecewa jugak, tapi rasanya memang takde rezeki.., nak letak keta kat Masjid Wilayah jauh sangat nak jalan pulak..dah la Mawaddah suka berdukung. Lainla kalau ayahnya ada, Oh ya, kesian kat Abang sebab 2 hari ni memang tak rest langsung sebab kene jaga booth kerja dia kat KL Con. Center.
Jadi 2 hari ni kami hanya bertiga-tigaan di rumah. Macam biasa aktiviti 5S diselang seli dengan balik ke kg belakang umah in between :D Aktiviti baking pon takde 2 hari ni coz esok saya nak gi kursus 4 hari..td sempat siapkan JTOR kerja baru dan dah submit pon (deadline tomorrow)..nak tido dulu..babaiii ;)

No comments: